Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

We-Vibe masažuoklis Evolution

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
159.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Visų laikų pažangiausias ir galingas belaidis masažuoklis - su žaismingais priedais, reaguojančiomis technologijomis ir ergonomiška konstrukcija, leidžiančia peržengti pagrindinius dalykus. Puikiai tinka masažui ar tikslingesnei stimuliacijai. Norėdami gauti naujų pojūčių, prieš pradėdami naudotis, uždėkite vieną iš dviejų priedų virš masažuoklio galvos. Priedai suteiks išskirtinių pojūčių, kurie bus kur kas intensyvesni, labiau sufokusuoti nei įprastinė masažuoklio vibracija. 

Intensyvumo valdymas vienu mygtuko paspaudimu gali būti nustatytas nuo 0 iki 100. Veikia pritemdytu režimu, kad neblaškytų Jūsų susijaudinimo akimirkos metu. „Smart Silence“ pajunta, kai masažuoklis yra arti Jūsų - įjungia vibracijas, kai esate pasiruošę žaisti ir išjungia, kai tik esate pasiruošę sustoti, todėl nereikia grabinėti jokių mygtukų. Ergonomiškas dizainas, žaismingi priedai ir „We-Connect ™“ programėlė daro jį idealiai tinkančiu poroms - arba galite visa tai pasilikti sau kurdami epišką naktį. Padidinkite savo malonumą naudodami daugiau nei 10 režimų ir gilias, grubias vibracijas. Naudodami nemokamą „We-Connect ™“ programėlę galite žaisti ir dalintis masažuoklio valdymu iš bet kurios vietos, kurti pasirinktinas vibracijas ir žaisti kartu su kitais „We-Vibe ™“ produktais. „Bluetooth“ ryšys neleidžia kitiems signalams nutraukti Jūsų belaidžio ryšio.

Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, BPA ir latekso, lengva valyti ir prižiūrėti. Lengva laikyti ir reguliuoti, švelniai lenkiant, kad būtų puikus kampas ir valdymas, su lanksčia galva, kuri juda kartu su Jumis. 100% atsparus vandeniui, todėl juo galite mėgautis bet kur ir jį lengva valyti. Patogus ir ekologiškas, įkraunamas USB jungtimi. 

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Pakuotėje yra išmanusis masažuoklis, du žaismingi priedai, magnetinis USB laidas, greitas vartotojo vadovas, iliustruotas instrukcija keliomis kalbomis.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 30,9 cm

Skersmuo: 5 cm

Vibracija: 10 funkcijų

Įkraunamas magnetiniu USB laidu

Įkrovimo laikas: 90 minučių

Veikimo laikas: 120 min

Jungiasi su telefonu (We-Connect app)

Atsparus vandeniui

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.