Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

YesForLov rinkinys Deginanti aistra

1 atsiliepimas
5.00 1
29.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Visiems, kas dievina žaidimus su ugnimi. Elegantiškas ir prabangus rinkinys, kuris privers aikčioti iš malonumo. Į rinkinį įeina:

  • labai kvapni masažinė žvakė su dilgčiojimo efektu. Specialiai sukurta tirpti ir priversti meilužius sutirpti, kai karštas ir kreminis vaškas prisiliečia prie kūno. Žvakės sudėtis natūrali - sojos, kokosų ir sezamų aliejai, po masažo oda bus pamaitinta, sudrėkinta ir glotni, o vaškas nepalieka dėmių bei yra labai malonios tekstūros. Keramikinis indelis, perrištas kaspinėliu ir uždengtas dangteliu;
  • elegantiški degtukai;
  • dvi slaptos kortelės, kurių užrašus perskaitysite tik palaikę kortelę virš ugnies (anglų ir prancūzų kalbos).

Leiskite sau žaisti ir degti aistra!

Masažinė žvakė ima tirpti jau 22 laipsnių temperatūroje, todėl vaškas nenudegins odos.

Dermatologų patikrinta

Pagaminta Prancūzijoje

Naudojimas: uždekite žvakę ir po 10 minučių ją užgesinkite. Aliejų galite pilti tiesiai ant odos, nes masažinė žvakė ima tirpti jau 22 laipsnių temperatūroje, todėl vaškas nenudegins.

Tūris: 50 g (maždaug 10 – 15 masažų)

Kvapas: rožinės paprikos, cinamono, čili, romo, jazmino, lelijos.
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Jau spėjome išbandyti šitą naujieną, tai galiu pasakyt, kad wow! Labai smagu žaisti, tikrai užveda, žvakė labai skaniai kvepia, o masažas labai malonus su ja
      Lina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.