Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

2020 metų advento kalendorius

3 atsiliepimai
5.00 3
134.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Tai, kad Kalėdų senelis ateina Kūčių vakarą yra visiems žinoma, bet mes lažinamės, kad Jūs apie dovanas susirūpinsite  gerokai anksčiau! Erotinio advento kalendoriuje dienos, einančios iki Kūčių vakaro, alsuoja jausmingu dilgčiojimu, geidulingais žvilgsniais ir karštomis kulminacijomis, kurios privers sušukti O!  

Kalendoriuje yra 24 jausmingi siurprizai, kurie garantuoja, kad Kalėdos bus itin karštos! Liukai yra užpildyti erotika, juose yra masažo produktai, seksualūs žaislai ir vaizdingi aksesuarai, kurie sužadins geismą ir aistrą, o jų vertė siekia 250 eurų!

Erotinis advento kalendorius tinka tiek poroms, tiek pavieniams asmenims, tiek moterims, tiek vyrams. Tam tikri produktai gali pareikalauti šiek tiek daugiau kūrybiškumo, todėl galėsite išlaisvinti savo fantaziją. Gruodį paverskite šilčiausiu metų mėnesiu! Tai tiesiog tobula dovana tam, su kuriuo norite pasidalinti malonumu!

Kalendoriaus sudėtis pagal dienų eiliškumą:

1. Sweet Smile vaginaliniai kamuoliukai 
2. Cottelli Collection kelnaitės – stringai (vienas dydis) 
3. Mystim masturbatorius 
4. Just Glide lubrikantas 
5. Secura kalėdiniai prezervatyvai
6. You2toys varpos užmovas 
7. Plunksnelė
8. Kitzler mit Federn vibruojanti kulka
9. Colorful Joy analinis kaištis 
10. Mandy Lingerie mini suknelė (vienas dydis)
11. Adrien Lastic mini vibratorius 
12. Magoon masažinis aliejus 
13. Bad Kitty flogeris 
14. Bad Kitty antrankiai
15. Just Glide analinis lubrikantas 
16. Black Velvets analiniai kamuoliukai 
17. You2toys spenelių spaustukai 
18. You2toys penio žiedas
19. Akių kaukė
20. Adrien Lastic žaidimas porai, kauliukai
21. Adrien Lastic surišimo raištis 
22. Sweet Smile G taško vibratorius 
23. Petit Joujoux masažinė žvakė 
24. Klitorio stimuliatorius Womanizer 2Go - vertė 119.25 eurų

Pridėti prekių aprašymai anglų ir vokiečių kalbomis.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Šiek tiek pavėlavom, nusipirkom jau po advento, bet todėl, kad buvo puiki proga nusipirkti daug kokybiškų žaislų už tikrai palyginti mažą kainą. Konsultantė parodė knygutę, kas viduj, tai iš karto negalvoję ėmėm. Jei dar likę- labai rekomenduoju nusipirkti.
      Darija
    • Dar nebandėm nieko, laukiam advento, bet peržiūrėjom prekes, tai labai super atrodo, laukiam nesulaukiam, kada galėsim išbandyt.
      Sigita
    • Labai rekomenduoju!!!! Kol kas nebandėm, laukiam advento, bet patikrinom, kas viduj, likom maloniai nustebę, tiek kokybiškų prekių palygint už tikrai mažą kainą.
      Renata
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.