Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Afrodiziakinė pasta Macun (43 g)

Prekės ženklas: Themra
0 atsiliepimų
22.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

„Macun epimedium natural“ – tai natūralus afrodiziakas, tinkamas vyrams ir moterims. Produktas pasižymi savybėmis galinčioms pagerinti seksualinį gyvenimą, bei bendrą savijautą apskritai. 

Valgoma pasta sukurta medaus pagrindu ir yra pagaminta iš 100 proc. natūralių komponentų. Pagrindinis veiklusis komponentas epimedis – augalas, kuris Kinijoje nuo seno žinomas ir vartojamas erekcijos bei libido sutrikimams spręsti.

Poveikis moterims: skatina susijaudinimą, gerina libido, padeda reguliuoti menstruacijų ciklą, gali pagerinti nuotaiką, darbingumą, bendrą savijautą, suteikia energijos, gerina kraujotaką lytinuose organuose, šalina toksinus, turi teigiamą poveikį žarnyno veiklai.

Poveikis vyrams: prailgina lytinio akto trukmę, stiprina erekciją, skatina testosterono gamybą, gerina spermatozoidų kokybę. Taip pat didina organizmo atsparumą fiziniams krūviams, suteikia energijos ir žvalumo, gerina nuotaiką, atmintį, miegą, turi teigiamą poveikį žarnyno veiklai, šalina toksinus.

Grynasis kiekis: 43 g.

Vartojimas: suvalgyti pusę arba visą šaukštelį likus 30 – 40 min. iki lytinio akto. Nebūtina vartoti kasdien, pastos poveikis organizme išlieka iki 72 val.

Šis natūralus afrodiziakas neturi jokio pašalinio poveikio, tinka asmenims su padidėjusiu kraujospūdžiu. Netinka medui alergiškiems asmenims. Nerekomenduojama nėščiosioms bei žindančioms moterims.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.