Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analinių kamuoliukų rinkinys Satisfyer

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Pasinerkite į nepamirštamus analinius malonumus! Tai aukštos kokybės analinių rutuliukų rinkinys, kuris suteiks jums malonius pojūčius. Idealiai tinka tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu, todėl šiuos žaisliukus puikiai pritaikysite!

Žaisliukai pagaminti iš šilko švelnumo silikono, kuris labai greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, taip pat ant paviršiaus nesikaupia bakterijos, todėl priežiūra bus itin lengva.

Abu žaisliukai sudaryti iš 5 kamuoliukų, kurie išdėstyti didėjančia tvarka, puošti stimuliuojančiais įrantais, o gale esančios kilpelės leis patogiai manevruoti ir ištraukti žaisliukus.

Idealiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems analinių malonumų mėgėjams!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 20,5 ir 27,5 cm

Skersmuo: 2 cm, 3,5 – 4 cm

Spalva: juoda
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.