Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analinių rutuliukų lazdelė Beaded Double Rider

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
26.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Trokštate suteikti dvigubą stimuliaciją savo partnerei vienu metu? Siūlome išbandyti šį sekso žaisliuką, kuris gali Jus abu labai maloniai nudžiuginti! Analinė lazdelė su skirtingo dydžio kamuoliukais suteiks kintančius pojūčius skverbties metu, papildoma stimuliacija tikrai patiks Jūsų partnerei. Prie jos pritvirtinti du žiedai, vienas skirtas peniui, kitas - sėklidėms. Žiedų dėka galėsite ilgiau tęsti lytinį aktą, jie sustiprins erekciją, nes užlaikys kraujotaką lytinių organų srityje. Dar tvirtesnė erekcija, ilgiau trunkantis lytinis aktas ir dviguba stimuliacija Jūsų partnerei. Pasiruoškite intensyviems pojūčiams!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 14,5 cm

Skersmuo: 2,5 cm

Žiedų skersmuo tamprus, prisitaiko prie apimčių

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.