Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

B-Vibe analinis kaištis Rimming 2

Prekės ženklas: b - Vibe
0 atsiliepimų
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

B-Vibe pristato aukštos kokybės analinį kaištį, kuris pagamintas iš silikono, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, medžiaga švelni ir glotni, besiūlė, saugi kūnui, hipoalerginė, maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros. Optimalaus dydžio, forma puikiai pritaikyta maloniai patirčiai - smaila viršūnė, į apačią platėjantis, kad užtikrintų saugų naudojimąsi. Tinkamas naudoti prostatos masažui arba G taško stimuliacijai, nes jis atsiduria tinkamoje vietoje ir atlieka reikiamą darbą!

Išskirtinė šio žaisliuko savybė - besisukantys rutuliukai, kurie atsiduria pačioje jautriausioje anuso dalyje, atsakingoje už pojūčius. Šis kaištis itin funkcionalus: 6 vibracijos režimai, 7 sukimosi režimai ir 6 greičiai kaip reikiant Jus išjudins! Lengvai valdomas mygtuku, esančiu ant jo arba nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia net iki 9 m atstumu, taigi net vakarieniaudami restorane su antrąja puse galėsite perduoti kontrolę Jam ar Jai. Juk kartais norisi išeiti iš savo komforto zonos ir išmėginti kažką kaitinančio kraują.

Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis už žaisliukus su baterijomis. Atsparus vandens purslams, todėl saugus naudoti duše. Lengvai valomas su šiltu vandeniu ir muilu, vėliau dezinfekuojamas antibakteriniu valikliu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Pridedamas diskretiškas dėklas saugojimui, kuris pasitarnaus keliaujant.

Medžiaga: silikonas / ABS

Bendras ilgis: 15 cm

Įterpimo gylis: 12,5 cm

Skersmuo: 4 cm

Funkcijos:  6 vibracijos režimai, 7 sukimosi režimai ir 6 greičiai

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 2 val

Veikimo laikas: 1,5 val

Atsparus vandens purslams

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.