Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Dėvimas vibratorius OhMiBod Lightshow

Prekės ženklas: OhMiBod
0 atsiliepimų
109.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Pristatome klitorio stimuliatorių „Lightshow“ – tai intymaus malonumo technologijos viršūnė. Naudodamas „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ ryšį, jis leidžia partneriui valdyti Jūsų malonumą ir taip dalyvauti kelionėje ekstazės link.

5 LED lemputės pulsuoja pagal vibracijų ritmą ir vizualiai atvaizduoja Jūsų malonumą. Ši funkcija ne tik sustiprina patirtį, bet ir leidžia Jūsų partneriui stebėti, kada artėja kulminacija.

Žaisliukas pagamintas iš labai švelnaus ir kūnui saugaus silikono, kuris pasižymi antialerginėmis ir antibakterinėmis savybėmis, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, nekaupia kvapų, jį lengva valyti ir prižiūrėti. 

Elegantiškas, ergonomiško dizaino, sukurtas taip, kad puikiai priglustų ir stimuliuotų jautriausias vietas. Jį galima valdyti naudojant išmanųjį telefoną arba mygtuku ant žaisliuko. Nepaisant stiprių vibracijos režimų, „Lightshow“ veikia tyliai, išsaugodamas Jūsų privatumą net ir viešose vietose. Dėl kompaktiško dydžio jis išlieka nepastebimas, o tai suteikia papildomo jaudulio tiems, kurie mėgsta diskretišką malonumą viešumoje.

Specifikacijos:

Iki 8 metrų belaidžio ryšio diapazonas;
Valdymas per „Wi-Fi“;
LED šviesos ekranas, reaguojantis į vibracijos modelius;
4 vibracijos režimai;
Kūnui nekenksmingos medžiagos – be ftalatų;
USB įkraunama baterija;
Veikia iki 1 valandos;
Suderinamas su OhMiBod nuotolinio valdymo programa.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu valikliu. Nepamirškite nuplauti muilu ir šiltu vandeniu ir nuvalykite priemonę sekso žaislų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.