Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Fat Boy penio antgalis Checker Box 5.5

0 atsiliepimų
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Daugybę apdovanojimų pelnęs Fat Boy Checker Box 5.5 penio antgalis žada neribotą malonumą Jums ir Jūsų partnerei. Pagamintas iš ypač minkštos SilaSkin (TM) medžiagos, ji suprojektuota taip, kad būtų tekstūruota tiek iš vidaus, tiek iš išorės, taip stimuliuojant abu partnerius vienu metu. Šio žaisliuko dizainas skirtas suteikti malonumą abiems. Įterpiamas ilgis leidžia giliai įsiskverbti į makštį ir pasiekti jos G tašką. 

Visi Fat Boy penio antgaliai yra gaminami naudojant SilaSkin - patentuotą TPR / silikono medžiagą, kurioje nėra latekso ir yra aksominė tekstūra, kuo arčiau realios odos pojūčio. Dėl medžiagos sudėties jo negalima naudoti su latekso prezervatyvais. Nėra galimai toksiškų medžiagų ir yra beveik bekvapis. Saugu naudoti daugumai žmonių, jis hipoalergiškas. 

Fat Boy Checker Box yra su iškilusiais gumbeliais išorėje, puikiai tinkančiais Jūsų partnerei ir viduje turi stimuliuojančius gumbelius Jūsų peniui. Akto metu abu jausite intensyvų malonumą. Perfect fit - minkšta medžiaga puikiai išsitempia, prisitaiko prie Jūsų penio apimčių. Ergonomiškas žiedas maunamas ant penio šaknies ir už sėklidžių, taip bus sustiprinama erekcija ir prailginamas lytinis aktas, o antgalis saugiai išliks savo vietoje net ir itin smarkios sueities metu. Po kulminacijos švelniai nuimkite antgalį, kad galėtumėte lengvai išvalyti ir išdžiovinti. 

Šis ypač elastingas, patvarus sekso žaisliukas gali būti naudojamas ne tik kaip penio antgalis, bet ir norint padidinti dildo ar vibratorių matmenis. Neskirtas naudoti tiems, kurie turi erekcijos sutrikimų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: SilaSkin - patentuota TPR / silikono medžiaga

Ilgis: 16 cm

Skersmuo: tamprus

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.