Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Fetišo rinkinys Seksuali vergė

Prekės ženklas: Bad Kitty
1 atsiliepimas
5.00 1
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Bad Kitty kolekcijos BDSM rinkinys skirtas pradedantiesiems! Aukštos kokybės rinkinys apima apykaklę su D formos žiedu, prie kurio kabinasi spenelių spaustukai, burnos kaištį, kurio dirželio dydis reguliuojasi ir kamuoliuko skersmuo siekia 4,5 cm bei botagą – pagamintą iš minkštų juodos spalvos odos imitacijos atskirų juostelių, kurių ilgis 45 cm. Rinkinukas pagamintas iš kūnui saugių medžiagų: poliuretano ir silikono bei metalo. Įstabaus dizaino rinkinuke esančių spenelių spaustukų perimetras yra reguliuojamas nuo 33 cm iki 44 cm.

Medžiaga: poliuretanas, silikonas, metalas
Spalva: aukso, juoda, violetinė
Kiekis: 3 vnt
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tikrai labai fainas rinkinukas, kokybiškas ir dailus :)
      Fausta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.