Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Gelis moterims Viamax Sensitive Gel (50ml)

Prekės ženklas: Viamax
1 atsiliepimas
5.00 1
30.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Gelis, sukurtas remiantis 1998 metų moksliniais atradimais fiziologijos srityje, pelniusiais Nobelio premiją. Jo sudėtyje esantis L-Argininas kartu su aukštos kokybės žolelėmis skatina kraujo apytaką genitalijų srityje, padidina jautrumą ir padeda greičiau pasiekti orgazmą.

Tai vienas populiariausių Viamax gelių įvairaus amžiaus moterims, norinčioms pakelti savo lytinio gyvenimo kokybę.

Naudojimas: Tepkite klitorį prieš seksualinį kontaktą. Poveikis jaučiamas iškart, tačiau pastovaus naudojimo metu padidėja

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nors rašo moterims, bet mums abiems su partneriu labai patiko. Sujautrino, greičiau patyrėme orgazmą.:)
      Va va
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.