Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Įkraunamas vibratorius LELO Soraya wave (violetinis)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
258.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

LELO Soraya wave yra prabangiausias pasaulyje rabbit tipo vibratorius, siūlantis viso kūno orgazmą! Pajuskite seksualinio sveikatingumo jėgą, pasižyminčią ypač galingomis vibracijomis klitorio stimuliacijai, pulsuojančia galvute, kuri giliai patenkins G taško pojūčius, ir patentuota „WaveMotion™“ technologija, kuri imituoja mylimojo pirštų judėjimą pirmyn - atgal. 

Pagamintas iš medicininio silikono, kuris greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, neturi kvapo, yra saugus kūnui, antialerginis, dekoruotas metalinio spindesio ABS plastiku. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Tyliai veikiantis, 100% vandeniui atsparus vibratorius Soraya wave skirtas ypatingai moteriai, žinančiai savo vertę ir kokio orgazmo jai reikia.

2 motorai išdėstyti abiejose atšakose, kad vibracija tolygiai pasiskirstytų, 8 nustatymai leis kiekvieną kartą pasirinkti norimą vibracijos intensyvumą ir ritmą. Glotnaus paviršiaus Soraya wave švelniai slys kūnu, suteikdama taip trokštamą palaimą. Paprastas valdymas 3 mygtukais, kurie kelionės metu gali būti užrakinami. Pagrindas juda pirmyn - atgal, imituodamas realų mylimojo pirštų judesį. 

Kitos savybės: pagrindas tvirtas, nėra lankstus, išskyrus atšaką klitoriui. Dėl savo formos, itin tinkamas ir G taško stimuliacijai. Vibratoriaus gale esanti ovali anga itin patogi įsikibimui.

Įspėjimas: naudoti tik vandens pagrindo lubrikantus, nes silikoniniai lubrikantai gali pažeisti paviršių.

Medžiaga: kūnui saugus silikonas ir ABS

Paviršius: matinis ir blizgus

Dydis: 21,8 x 7,2 x 4,6 cm (įsiskverbimui 12,5 cm)

Svoris: 185 g

Baterija: Li-Ion 850mA 3.7V

Įkrovimas: 2 val (5.0V 500 mAh)

Naudojimo laikas: 2 val

Budėjimo laikas iki 90 dienų

Dažnis: 120 Hz

Maksimalus garsas: < 50 dB

Valdymas: 3 mygtukais

Vibracija: 8 nustatymai, galvutė juda pirmyn - atgal

Pakuotė: įkroviklis, satininis maišelis vibratoriaus laikymui, garantijos registracijos kortelė, išsamus naudojimo vadovas.

Supakuota dailioje dėžėje, itin tinkama dovanojimui.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.