Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kiškučio vibratorius For Her

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis kiškutis įkaitins jus ir suteiks dar nejaustą malonumą! Ugninės raudonos spalvos vibratorius, dekoruotas juodomis detalėmis, užkurs malonumų ugnį. Pagrindas tvirtas, bet lankstus, o ant jo esantys įdubimai suteiks intensyvią stimuliaciją vaginai ir G-taškui. Kiškučio formos atšakėlės labai lanksčios, todėl ypatingai stimuliuos klitorį.

Pagamintas iš silikono, kuris greitai įšyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, bet negana to, vibratorius turi šildymo funkciją ir įkaista iki 42 laipsnių, o dėl to pojūčiai bus dar tikroviškesni ir malonesni. Žaisliukas turi 10 galingų vibracijos režimų ir 3 rotacijos režimus, jie valdomi atskirai. Pakraunamas USB jungtimi, todėl išmeskite mintis apie baterijas! Atsparus vandeniui. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Ilgis: 26,5 cm

Įterpimo gylis: 13 cm

Skersmuo: 2 – 4,1 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų, 3 rotacijos režimai

Turi šildymo funkciją

Tylus

Atsparus vandeniui

Pakraunamas USB

Spalva: raudona, juoda
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.