Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Excite Soft

Prekės ženklas: ToyJoy
0 atsiliepimų
54.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klitorio stimuliatorius, su dviems mažomis atšakomis, kurios puikai apgaubs ir prisitaikys prie klitorio. 

Šis mini vibratorius, pagaminta iš itin minkšto silikono, tad bus švelnus, ne grubus ir puikiai tiks moterims, mėgstančioms minkštus žaisliukus. Šis žaisliukas gali būti panaudojamas ne tik klitorio stimuliacijai, tačiau ir kitų jautrių, išorinių erogeninių zonų stimuliavimui, arba kaip papildoma priemonė sekso metu.

Galingas, tačiau itin tylus, lepina 7 režimais ir 3 greičiais, tad be vargo pasirinksite mėgstamiausią. 

Visiškai atsparus vandeniui, tad galima naudoti ir duše, Žaisliukas pakraunamas USB jungtimi, tad nereikės rūpintis baterijomis. 

Ilgis: 11 cm.

Diametras: 3 cm. 

Spalva: rožinė

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu, nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu, bei dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.