Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Satisfyer Curvy 1+ (baltas)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klitorio stimuliatorius Satisfyer „Curvy 1+“ sujaudins ir pamalonins Jus dviguba stimuliacija!

Žaisliukas pasitelkia vibraciją bei stimuliuojančias oro bangas, todėl jausite itin intensyvius pojūčius. Žaisliukas išsiskiria savo dailiu dizainu ir ergonomiška forma. Stimuliatorius tobulai lenktas, todėl jį patogu laikyti. oro bangų technologija stimuliuoja klitorį prie jo nė neprisiliečiant, o dar daugiau jėgos suteikia galinga vibracija.

Žaisliukas gali būti valdomas ant pagrindo esančiais mygtukais arba išmaniuoju telefonu, atsisiuntius nemokamą programėlę. Valdydama žaisliuką programėle, mėgausitės gausybe funkcijų: galėsite prijungti savo Satisfyer stimuliatorių prie kito išmaniojo Satisfyer žaisliuko, mėgausitės vaizdo pokalbiais, kursite savo vibracijos režimus ir galėsite jais pasidalinti su kitais programėlės naudotojais. Taip pat stimuliatorius reaguoja į muziką bei kitus garsus!

Stimuliatorius pagamintas iš labai malonaus ir švelnaus medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Atsparus vandeniui iki 1 metro gylyje, įkraunamas USB jungtimi.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 14,3 cm

Skersmuo: 4,3 cm

Valdomas išmaniuoju telefonu

Tylus

Įkraunamas

Spalva: balta

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.