Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Satisfyer Luxury High Fashion

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
149.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate aukščiausios klasės ir ypač galingo žaisliuko? Pristatome jums klitorio stimuliatorių, pagamintą iš geriausios kokybės medžiagų, kuris pasiūlys jums aukštos klasės malonumą.

Ekstravagantiško dizaino, korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, o galvutė iš medicininės klasės silikono. Abi šios medžiagos neporėtos, ant jų nesikaupia bakterijos, tad priežiūra ypač lengva, o silikonas dar ir greitai prisitaikys prie jūsų kūno temperatūros, tad naudojimo patirtis bus ypač komfortiška. 

Palepinkite save! Šis žaisliukas ne tik puikiai atrodo, bet ir tobulai atlieka savo darbą – klitoris stimuliuojamas pasitelkus oro siurbimo technologiją, taip stimuliuojamos ne tik nervų galūnėlės, esančios išorėje, bet ir vidinės. Galingas, bet tyliai veikiantis variklis, siūlo jums 11 siurbimo intensyvumo lygių. Patogus, beveik intuityvus valdymas, leis mėgautis be vargo, be to, stimuliatorius atsparus vandeniui, tai reiškia, kad galėsite perkelti žaidimus ir į vonios kambarį! Įkraunamas USB jungtimi.

Ergonomiškos formos „Satisfyer Luxury High Fashion“ idealiai nuguls jūsų rankoje, daili ir elegantiška išvaizda visuomet džiugins akį, o galingas variklis suteiks tai, apie ką visada svajojote!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas, aliuminis

Ilgis: 17 cm

Skersmuo: 4,3 cm

Vibracija: 11 oro siurbimo intensyvumo lygių

Tylaus veikimo

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: sidabro
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.