Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kremas Prorino XXL (50 ml)

Prekės ženklas: Hot
3 atsiliepimai
5.00 3
19.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Prorino XXL kremas padeda mažinti šiuos vyrų seksualinius sutrikimus:

  • erekcijos disfunkcija ir sunki erekcija;
  • priešlaikinė ejakuliacija lytinių santykių metu;
  • impotencija ir neurologinės problemos.

Principas:

Penio padidinimo kremas, jo unikali vaistažolių formulė gali suaktyvinti kraujo cirkuliaciją, pradeda gaminti natūralius hormonus kūne, taip didinant penio apimtis. Taip pat padeda kontroliuoti ejakuliacijos išsiveržimą. Stiprinama erekcija ir prailginamas lytinis aktas. 

Sudėtis:

PRORINO XXL kremas pagamintas žolelių pagrindu, sudėtyje turi Gingko ekstrakto ir Jojobos aliejaus, taip pat Aloe Vera ir B-Panthenolio, kuris ypač malonus odai. 

Naudojimas:

Du kartus per dieną, paprastai ryte ir vakare naudokite apie 4-5 ml kremo, įmasažuokite į penį maždaug 10 minučių, tada leiskite kremui susigerti į odą. Jaunesniems nei 30 metų amžiaus vyrams rekomenduojama 4 pakuočių kursas, o vyresniems nei 30 metų, rekomenduojama 6 pakuočių kursas. Po vienos ar dviejų pakuočių gali būti nepastebimas rezultatas, kadangi šis kremas nėra hormoninis preparatas, taigi neįmanoma pasiekti aukščiausių rezultatų per keletą dienų ar 1-2 savaites.

Tūris: 50 ml

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Vertas dėmesio, kaip prieš tai rašęs vyras pirkau jį kitur ir žymiai brangiau. O dabar jau naudoju 6 tutelę ir galiu sakyti, jog rezultatas yra. Tik svarbiausia nuosekliai viską atlikti bei nesitikėti greitų rezultatų, kaip minima aprašyme.
      Juozas
    • Istikruju pavartojus ilgiau poveikis pastebimas.
      Rimantas
    • Pirkau šį kremą kitoje svetainėje prieš pora mėnesių ir labai apsidžiaugiau radęs čia, nes kaina žymiai mažesnė. Dėl kremo veikimo galiu pasakyt, kad nesitikėkit kaip rašo iš pirmų patepimų tai tikrai, bet kai jau naudoju pora mėnesių tikrai jaučiasi didesnės apimtys, o kas svarbiausia ir pasitikėjimas savimi atsirado ir savijauta geresnė.
      Jonas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.