Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Lubrikantas Organic Glide (50 ml)

Prekės ženklas: Viamax
0 atsiliepimų
21.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

100% natūralus lubrikantas “Organic glide” yra sukurtas remiantis senovės Graikų ir Egiptiečių išmintimi. Jie puikiai žinojo, kaip panaudoti stebuklingas gamtos vaisių savybes ilgalaikiam odos drėkinimui ir puoselėjimui. Lubrikantas yra praturtintas taukmedžio ir kakavos sviestu, tad švelnus it šilkas slydimas išlieka ilgą laiką. Be kenksmingų parabenų ir chemikalų. Nelipnus.

Kruopščiai parinktos šio prabangaus produkto sudedamosios dalys užtikrina lengvą įsiskverbimą ir tuo pat metu ramina bei drėkina Jūsų odą. Organic glide rekomenduoja gydytojai ir ginekologai. Šis produktas yra laikomas turtingiausios sudėties lubrikantu visoje rinkoje.

Aliejiniu pagrindu pagamintą Organic Glide galite naudoti su sekso žaisliukais, tačiau nenaudokite jo su prezervatyvais, pagamintais iš latekso.

Tūris: 50 ml.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.