Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Maisto papildas Power Tabs vyrams (2 kaps.)

5 atsiliepimai
4.80 5
12.00 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Power Tabs vienas efektyviausių ir galingiausių maisto papildų, sustiprinančių seksualinį geismą bei erekciją. Nuolatinis maisto papildo vartojimas suteikia ilgalaikį pagerėjimą. 

Vartojimo būdas: 1-2 kapsulės per dieną, 2 valandos prieš norimą efektą. Užgerti vandeniu.

Geriausia iki: žr. pakuotės šone. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Šis maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nevartoti esant padidėjusiam jautrumui papildo sudėtinėms dalims.

Grynasis kiekis / kapsulėje (520 mg): Rausvoji rodiolė 55 mg, Condonopsis 50 mg, Eucommia 45 mg, Brantas 40 mg, Bušas 40 mg, Šaltalankių 35 mg, Dang Gui 35 mg, Kininis citrinvytis 35 mg, Paprastoji remanija 25 mg, Cinamono žievė 20 mg, Eukarotai 20 mg, Biota sėklos 20 mg, Dioskorėja 20 mg, Jujuba 10 mg, Juodumėlė 10 mg, Erškėtuogės 10 mg, Cornus 10 mg, Baltojo bijūno šaknys 10 mg, Ilguolinė kulkšnė 5 mg, Runos gėlių šaknys 5 mg, Ginkmedis 5 mg, Howlen 5 mg, saldymedis 5 mg, Poygala 5 mg.  Kapsulių pagalbinės medžiagos: želatina ir glicerolis. Dažikliai: E133 ir E171.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tikrai veikia.
      Vytas
    • Kam nera problemu ir norite tik pagerinti, galite pradaryti kaspsule ir issiberti nedideli kieki :)
      Tomas
    • Apart galvos skausmo tikrai vertas demesio. Isbandykit patys ir issitikinsite
      Marius
    • Esu isbandes, tai noro ir pajegumo tikrai uztenka iki sekancios dienos. Galvos skausma pajutau gal po minuciu 40ties kai isgeriau tablete. Siulau isbandyt kas nori suteikt malonumo partnerei ilga laika. Gal siulyciau issigyt lubrikanta kartu.
      Marius
    • Geriausias kada nors bandytas papildas erekcijai. Veikia geriau nei viagra, o sudetis augaline. Nezinau, kas ten er augalai, bet poveikis stiprus labai.
      Domantas
    • Nupirkau vyrui, ir tikrai labai veiksmingas. Is pradziu manem, kad gamtinis preparatas kazkuo labai padet negali, bet patikekit, veike dar ir kaip, tokia karsta naktis tik jaunystej buvo..Rekomenduojam
      Toma
    • Papildas veikia labai gerai, visa nakty aktyvus ir kita diena, taciau kartais galva isiskausta. Bet siaip liuks,tikrai pagelbeja kai noro yra daugiau nei jegu ;)
      Tamsta
    • Vyriškas išsigelbėjimas! Dėl darbe patiriamo streso lytinis gyvenimas tapo irgi nepakenčiamas, vargino žmonos nuolatinis nepasitenkinimas ir priekaištai, todėl nusprendžiau išmėgint tabletes, pirmas bandymas nelabai nustebino, bet dabar jau perku kokį 4 sykį ir negaliu be jų.
      .
    • Veikimo prasme - puikus daiktas. Išgėrus kapsulę visą vakarą penis nuo kiekvieno antrosios pusės prisilietimo prie jo stojasi kuolu. Antrą dieną poveikis irgi juntamas. Mano atveju bėda tik ta, kad po kurio laiko ima velniškai skaudėti galvą ir jei išgeriu vieną kapsulę vakare, tai naktis po to būna bemiegė dėl galvos skausmo. Bet šiaip galiu pasakyt, kad geras daiktas čia yra ir praktiškai padėjo man išgelbėti santuoką, nes dėl nuolatinės įtampos keliskart yra nepavykę pasimylėti, kas labai kirto per pasitikėjimą savimi. Išgėrus šį vaistą iškart junti užplūstantį vyrišką pasitikėjimą, tačiau jei vaistas būtų tabletėmis, mielai vartočiau po pusę ir manau pilnai to pakaktų :)
      Evaldas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.