Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Bad Boy

Prekės ženklas: PDX Male
0 atsiliepimų
288.95 € 216.71 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis masturbatorius turi ne tik karštą užpakaliuką, kurį norisi tiesiog sugriebti, bet ir realistišką varpą bei sėklides, su kuriais galėsite žaisti kaip tik panorėsite. Pagamintas iš labai tikroviškos Fanta Flesh medžiagos, kuri sušyla iki kūno temperatūros, yra be galo minkšta, elastinga ir labai maloni liesti, atkartoja realią odą.

Tiesiog įsiskverbkite į šį masturbatorių ir mėgaukitės stimuliuojančia tekstūra ir vibracijomis malonumų kanale. Skverbties metu pajausite itin tikroviškus pojūčius, o penį galėsite panaudoti savo kitiems poreikiams. Jausminga penio galvutė, ryškus venų raštas ir prinokę sėklidės taip ir kviečia išmėginti jo galimybes. Varpa labai lanksti, galėsite palenkti norima kryptimi, ji savaime užsifiksuos ir lauks, kol ją išmėginsite!

Masturbatorius su integruotu hi-fi garsiakalbiu skleidžia garsinį signalą su kiekvienu judesiu - vyriškas balsas kalba nešvankiai arba liepia būti dar aktyvesniam. Balsas turi 7 garso lygius, tačiau jei norėsite juo mėgautis diskretiškiau, galėsite tiesiog prijungti ausines prie aux lizdo ir niekas negirdės. Valdomas mygtukais, esančiais ant garsiakalbio, kuris yra išimamas. Išskirtinis sekso žaisliukas unikalių pojūčių mėgėjams.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu bei naudoti priežiūros pudrą.

Medžiaga: TPE, ABS

Dildo įterpimo ilgis: 12 cm

Analinės angos įterpimo gylis: 10,2 cm

Analinės angos skersmuo: 5 cm

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.