Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Feel Natalia Starr

Prekės ženklas: Kiiroo
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Masturbatorius, kuris yra erotinės žvaigždės Natalia Starr makšties kopija. Masturbatoriaus viduje esanti įvairialypė tekstūra labai panaši į siaurą Natalia makštį, o skirtingos tekstūros suteikia intensyvų orgazmą. Mova pagaminta iš minkštos, į odą panašios „Superskin“ medžiagos, maloniai priglunda, puikiai tempiasi, todėl prisitaiko prie penio apimčių. Išorinėje pusėjė, šalia makšties taip pat yra Natalia parašas, garantuojantis orginalumą. Masturbatorius yra diskretiškame ir lengvai laikomame dėkle, dėl to bus patogu juo naudotis ir transportuoti kelionių metu. Mova gali būti lengvai išimama iš dėklo valymui. Masturbatorius gali būti naudojamas su „Kiiroo“ „Keon“ adapteriu (nepridedamas), kad būtų visiškai automatinis ir interaktyvus, malonumas juntamas nenaudojant rankų, pasitelkiant išmaniasias technologijas, internetinę „FeelMe.com“ platformą.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: ABS, PC, TPE

Visas ilgis: 22,4 cm

Įterpimo gylis: 21,5 cm

Išorinis skersmuo: 8,9 cm

Vidinis skersmuo: tamprus

Svoris: 800 g

Spalva: kūno, juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.