Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Itin siaura

Prekės ženklas: Hidden Desire
1 atsiliepimas
5.00 1
17.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Hidden Desire kolekcijos masturbatorius vyrams. Kūno spalvos masturbatorius pasižymi savo minkštumu, realistiškumu, elastingumu ir labai švelniu pojūčiu liečiant. Pagamintas iš kūnui saugios TPR medžiagos. Kompaktiškas žaisliukas primena natūralią moters vaginą. Viduje esančios stimuliuojančios tekstūros iškilimai suteiks Jums nepamirštamų pojūčių. Prie masturbatoriaus pridedami trys juodos spalvos žiedai, kurių tikslas yra susiaurinti / apspausti masturbatorių, taip suteikiant dar intensyvesnį ir glaudesnį malonumą. Vyrams skirtas daug kartų naudojamas masturbatorius yra 14 cm ilgio ir papildomai lubrikuotas. Masturbatorius atsparus vandeniui, todėl savo solo žaidimą galėsite perkelti į vonią ar dušą.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPR
Spalva: kūno
Ilgis: 14 cm
Savybės: atsparumas vandeniui, pridedami 3 žiedai susiaurinimui
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • patiko, tikrai siaura, gerai stimuliuoja, pojuciai tikroviski, minksta ir greitai susyla, labai patiko, naudoju daznai
      Karolis
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.