Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Kiiroo Onyx+ Fleshlight Texture

Prekės ženklas: Kiiroo
0 atsiliepimų
218.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Masturbatorius „Onyx+“ iškart išsiskiria savo prabangiu ir paslaptingu dizainu. Išorėje dėklas pagamintas iš kokybiško ir ilgaamžio ABS plastiko, jį patogu laikyti rankoje, drąsiai galite pasidėti saugoti matomoje vietoje ir niekas nesupras kas jame yra. Masturbatoriaus tunelis pagamintas iš aukščiausios kokybės SuperSkin medžiagos - Fleshlight tekstūros, primenančios tikrą žmogaus odą, todėl pojūčiai bus ypač natūralūs. Jis turi dešimt stimuliuojančių žiedų, išdėstytų žaisliuko viduje per visą jo ilgį. Šie žiedai be galo intensyviai Jus patenkins, nes juda 140 kartų per minutę! Taip pat žaisliukas turi rankinio masažo funkciją, o greitis gali būti parenkamas individualiai. 

„Onyx+“ gali būti sujungtas su Jūsų partnerės žaisliuku „Bluetooth“ ar WiFi pagalba, dėl to galėsite mėgautis realistiškais pojūčiais, nepaisant to, kad jus skiria atstumas. Masturbatoriuje integruota programinė įranga leis prisijungti prie FeelMe.com, kur galėsite rasti daugybę užkoduotų video, virtualios realybės įrašų, žaidimų ir kitokio interaktyvaus turinio, sinchronizuoto su Jūsų žaisliuku.

Interaktyvaus režimo metu masturbatorius valdomas mygtukais, esančiais ant pagrindo. Be to, masturbatoriaus teikiamų pojūčių intensyvumas gali būti pritaikytas prie partnerės naudojamo žaisliuko ar interaktyvaus turinio internete. Masturbatorių galima valdyti rankiniu būdu, taip  galėsite kontroliuoti intensyvumą ir greitį. 

Masturbatorius įkraunamas USB jungtimi ir yra visiškai atsparus vandeniui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nuplauti šiltu vandeniu ir muilu, dezinfekuokite sekso žaislų valikliu. Siekiant išlaikyti idealią masturbatoriaus būklę, rekomenduojame naudoti specialią, masturbatorius atnaujinančią pudrą.

Medžiaga: silikonas, ABS, rankovė – superskin

Visas ilgis: 26,3 cm

Įterpimo gylis: 16,5 cm

Skersmuo: 4,5 cm

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 4 h

Veikimo laikas: 1 h

Baterija: polimerinis ličio jonų 1000 mAh

Spalva: juoda

Masturbatoriaus vidinė mova nėra pridedama!

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.