Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius LELO F1S V2X

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
228.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Siekiantiems išskirtinių pojūčių ir naujovių - naujasis, patobulintas "LELO F1S™ V2"

Masturbatorius turi 2 variklius, kurie „SenSonic“ ir „Cruise Control“ technologijų pagalba, sukuria dar gilesnius pojūčius, kuriuos unikali garsinių bangų technologija.  „Cruise Control“ technologija išsaugo papildomą 20% stimuliatoriaus jėgos, o žaislą stipriai prispaudus prie kūno, likusi 20% jėga suintensyvėja. Technologija yra automatinė, o šios unikalios technologijos dėka dingsta intensyvumo sumažėjimas prispaudus žaislą prie odos. Šio masturbatoriaus mova yra švelni ir lanksti, tad užtikrinamas patogumas ir komfortas. Žaisliukas yra atsparus vandeniui, tad mėgautis galėsite net vonioje arba duše. 

SenSonic™ technologija - garsinių bangų stimuliacija

Cruise Control technologija užtikrina, kad pojūčiai visada išliks maksimalūs 

Naudojimo laikas (iki): 120 minučių

Įkraunamas USB laidu

Įkrovimo laikas: 120 minučių

7 režimai

Žaisliukas turi 10 itin jautrių jutiklių, gali būti valdomas išmaniąja programėle.

Naudojamas ilgis: 11,7 cm

Ilgis: 14,3 cm

Skersmuo: 7,1 cm

Medžiaga: aliuminis, silikonas. 

Spalva: mėlyna

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu, bei dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.