Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Noriu tavęs

Prekės ženklas: Lovetoy
0 atsiliepimų
124.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis riestas užpakaliukas ir prisirpusi vagina yra nuolat ištroškę pašėlusio sekso! Atsiduok pagundai ir pasinaudok proga patirti malonumą!

Masturbatorius atrodo itin realistiškai – meistriškai atkartoti moteriški kūno linkiai, ypač tikroviškos lytinės lūpos, užpakaliukas. Žaisliukas pagamintas iš aukštos kokybės minkštos ir realistiškos medžiagos, primenančios tikrą žmogaus kūną, todėl pojūčiai bus itin realistiški!

Masturbatorius turi dvi angas, pasiruošusias suteikti tau malonumą: vaginalinę ir analinę, tau tereiks apsispręsti kurios rūšies sekso šiandien trokšti labiau.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPE / TPR
Angos: vaginalinė, analinė
Spalva: kūno
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.