Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Talk Dirty Rotobator

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
107.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pipedream kompanijos gaminys - masturbatorius, kurio dizainas iš karto priverčia juo susidomėti. Aukštos kokybės Fanta Flesh medžiaga, itin minkšta ir elastinga, atkartoja realios odos pojūčius, ji yra skaidri, taigi leis stebėti veiksmą. Prisirpusi makštis kvieste kviečia į ją įeiti ir pasinerti į malonumų kelionę. Viduje dengtas stimuliuojančiais šereliais, kurie glamonės Jūsų penį iki kulminacijos.

Masturbatorius įkraunamas USB jungtimi, turi net 7 rotacijos režimus, galėsite pasirinkti nuo silpniausio iki greičiausio, viskas priklauso nuo Jūsų norų. Funkcijos valdomos mygtukais, esančiais ant dėklo paviršiaus. Visi trys mygtukai atlieka skirtingas funkcijas: apatinis - įjungia ir išjungia žaisliuką, vidurinis - keičia rotacijos režimus, o viršutinis - skleidžia erotinius moters garsus. Dėklas kompaktiško dydžio, patogi rankena leidžia maksimaliai juo mėgautis. Lengvai valomas ir prižiūrimas, nes masturbatoriaus mova išimama. Jei norite, kad niekas negirdėtų dejuojančios moters garsų, tereikia prijungti ausines prie masturbatoriaus ir klausyti kaip aistringa moteris šaukia Jums į ausį, aimanuodama iš malonumo.

Pakuotėje taip pat yra trys skirtingo dydžio ir įmantraus dizaino penio žiedai. Jie prisitaiko prie penio apimčių, kadangi yra elastingi ir tvirti. Sustiprina erekciją, palaiko penį ilgiau kietą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPR / ABS

Bendras ilgis: 24,1 cm

Įterpimo gylis: 10,2 cm

Skersmuo: 8,3 cm

Rotacija: 7 režimai

Įkraunamas USB jungtimi

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.