Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Ultimate Power

Prekės ženklas: CalExotics
1 atsiliepimas
5.00 1
69.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Inovatyviai veikiantis masturbatorius iš CalExotics kolekcijos. Diskretiškas masturbatorius pasižymi intensyviu judėjimu bei, žinoma, nepriklausomais vibracijos veiksmais, kad Jūs patirtumėte dar geresnį, intensyvesnį malonumą. Mastubatorius suteiks Jums stimuliavimą savo septyniais intensyvios vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos režimais. Žaisliukas taip pat turi tris greičio režimus, kurie valdo keturias eilutes ekstremaliai stimuliuojančių rutuliukų savo viduje, kurie juda aukštyn ir žemyn.

Žaisliuko dėklas pagamintas iš ABS plastiko, o rankovė – iš kūnui saugaus silikono. Rankovės ilgis – 12,75 cm, o jos skersmuo siekia 9 cm. Pasitenkinimą suteikianti rankovė yra nuimama, elastinga, minkšta ir tekstūruota stimuliuojančiais spygliukais bei lengvai valoma. Juodo, lengvai valdomo masturbatoriaus ilgis siekia 28 cm. Masturbatorius veikia galingai, bet itin tyliai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: ABS plastikas, silikonas
Ilgis: 28 cm
Skersmuo: 9 cm
Spalva: juoda
Baterijos: 4 x AA (nepridedamos)
Funkcijos: 7 vibravimo funkcijos, 3 greičio režimai, judantys rutuliukai
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    •  Jeigu trumpai tai vau! Įspūdžiai patys geriausi, net pasigailėjau, kad tiek senai dvejojau imt ar ne:D Įprasti masturbatoriai minkšti, švelnūs, bet ką gali toks visiškai nepalygint.
      Joniukas K
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.