Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Natūralus afrodiziakas Medutis (43 g.)

Prekės ženklas: Diblong
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Trokštate sustiprinti savo libido, padidinti jautrumą, ištvermę ir pegerinti seksualinio gyvenimo kokybę?

Populiariosios afrodiziakinės valgomosios pastos „Epimedyumlu Macun“ analogas Europos rinkai – „Power Honey“.

Tai visiškai natūralus afrodiziakas, kurio sudėtyje rasite tik natūralius, nuo seno žinomus komponentus, pasta yra pagaminta medaus pagrindu. Pagrindinis veiklusis komponentas epimedis – augalas, kuris Kinijoje nuo seno vartojamas erekcijos bei libido sutrikimams spręsti.

Afrodiziakinės pastos nauda moterims: skatina libido, sustiprina pojūčius lytinių santykių metu, padeda reguliuoti menstruacijų ciklą, gerina nuotaiką, darbingumą, bendrą savijautą, suteikia energijos, gerina kraujotaką lytinuose organuose, šalina toksinus, turi teigiamą poveikį žarnyno veiklai.

Poveikis vyrams: suteikia energijos, leidžia mėgautis ilgesne lytinio akto trukme, stiprina erekciją, skatina testosterono gamybą, gerina spermatozoidų kokybę, suteikia energijos ir žvalumo, gerina nuotaiką, turi teigiamą poveikį žarnyno veiklai, šalina toksinus.

Kiekis: 43g. 

Vartojimas: suvalgyti pusę arba visą šaukštelį likus 30 – 40 min. iki lytinio akto. Pastos poveikis organizme išlieka iki 72 val, tad nebūtinas kasdienis vartojimas.

Šis natūralus afrodiziakas neturi jokio pašalinio poveikio, nekelia kraujo spaudimo.  

Netinka medui alergiškiems asmenims. Nerekomenduojama nėščiosioms bei žindančioms moterims.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.