Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas vibratorius LELO GIGI (alyvinis)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
119.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prabangus Lelo GIGI vibratorius sukurtas moterims ir jų paslaptingam G taškui stimuliuoti. Elegantiškas, vidutinio dydžio GIGI, plokštesne ir platesne galvute nepamirš nė vienos erogeninės zonos, suteiks pačią didžiausią palaimą akims, kūnui ir sielai. Unikalaus dizaino Lelo gaminys turi net 5 vibracijos nustatymus, kurie padės greičiau pažinti malonumų pasaulį.

Ištirpkite ekstazėje kartu su GIGI. Tai puiki dovana mylimai moteriai, kuri pradžiugins ir paįvairins abiejų seksualinį gyvenimą. Puiki dovana SAU, jei niekas nenutuokia apie Jūsų troškimus.

Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu!

Medžiaga: PC-ABS / kūnui saugus silikonas;
Dydis: 16,5 x 3,5 x 3,3 cm;
Svoris: 92 gramai;
Baterija: Li-lon 500 mAh 3.7 V;
Įkrovimas: 2 valandos;
Naudojimo laikas: iki 4 valandų;
Didžiausias garsas: <50dB.

GIGI supakuotas dailioje dėžutėje, į pakuotę įeina:

įkroviklis;

kelioninis/laikymui maišelis;

instrukcija keliomis kalbomis, su paveikslėliais.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.