Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio antgalis Kaip tikras

Prekės ženklas: Nature Skin
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Nepaprastai tikroviškas penio antgalis, kūno spalvos, pagamintas iš realistiškos Nature skin medžiagos, primenančios tikrą odą. Minkštas ir elastingas, prisitaiko prie penio apimčių, puikiai priglunda, nenusmunka. Padabintas venų raštu ir galvute, gali būti naudojamas tiek ant penio, tiek ant dildo ar vibratoriaus. Šio žaisliuko dėka pastorinsite ir pailginsite penio apimtis ir prailginsite lytinį aktą, o tai pradžiugins Jūsų partnerę.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPR

Bendras ilgis: 15,5 cm

Papildoma galvutė: 3 cm

Vidinis skersmuo: 2 cm

Išorinis skersmuo: 4 cm

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.