Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio pompa Bathmate HydroXtreme11 (pilka)

Prekės ženklas: Bathmate
0 atsiliepimų
248.95 € 199.16 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jūsų #1 penio pompa iš aukščiausios Bathmate kolekcijos! Penio pompa Bathmate HydroXtreme11 turi didžiausią pasaulyje penio siurblį ir yra naujausias pažangios Bathmate HydroXtreme serijos modelis. 

Penio pompa skirta vyrams, kurie didžiuojasi didesniu peniu. Naudojant hidropompa drastiškai padidina kraujo tekėjimą į varpą, sukurdama sunkesnes, ilgiau trunkančias erekcijas, todėl realiai pagerėja Jūsų lytinis gyvenimas. Kaip ir kitos Bathmate penio pompos, HydroXtreme11 yra paprasta naudoti ir suteikia realius rezultatus. Tiesiog užpildykite pompą šiltu vandeniu ir naudokite ją tris kartus po 5 minutes, kad pamatytumėte tikrus rezultatus. Na, o jei esate patyręs vartotojas, HydroXtreme11 leidžia pridėti papildomą slėgio lygį Jūsų treniruotei naudodamas rankinį priedą, maksimaliai padidindamas pompos slėgį, kad gautumėte dar stipresnius rezultatus. Penio pompa yra 38 cm ilgio ir 16 cm skersmens bei pagaminta iš kūnui saugių medžiagų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Ilgis: 38 cm
Skersmuo: 16 cm
Spalva: pilka

Pakuotėje rasite: laikymo krepšelį, matavimo matuoklį, valymo kempinėlę, patogų dėklą, pompavimo kolbą, vamzdelį, Bathmate valiklį, saugumo užraktą, rankšluotuką, dušo dirželį.
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.