Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Master

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
64.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pristatome profesionalų penio žiedą, kuris jūsų antrajai pusei suteikia visišką malonumo kontrolę! Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia iki 6 metrų atstumu! Taigi galite paimti pultelį arba paduoti jį savo partnerei ir visiškai pasiduoti kontrolei! 20 jaudinančių pulsacijos modelių, kaip tik tam, kad galėtumėte surasti jums tinkamiausią. Jūs ar partnerė kontroliuojate situaciją, kada ir kaip dažnai kulka vibruoja, tuo tarpu jūs abu mėgaujatės seksu, nereikia atsitraukti nuo veiksmo, norint išimti žaisliuką ar perjungti funkciją, nes valdžia Jūsų rankose!

Penio žiedas susitiprina erekciją, padeda prailginti lytinį aktą, leidžia ilgiau mėgautis vienas kitu. Pagamintas iš kūnui saugaus, ftalatų neturinčio, aukštos kokybės silikono. Medžiaga nelimpa prie odos ar plaukų. Viršutinis žiedas maunamas ant penio šaknies, o apatinis žiedas apgaubia penį ir sėklides. Vibruojanti dalis sekso metu atsiduria ant klitoriaus, ji dengta maloniais šereliais, taigi stimuliacija bus itin audringa!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Pridedami lubrikanto ir antibakterinio valiklio mėginėliai.

Medžiaga: silikonas

Diametras: 6 cm

Funkcijos: 20 pulsacijos modelių

Baterijos: 1xAAA (nepridedamos)

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.