Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas Powerful One

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
43.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išmanusis penio žiedas, kurį galėsite valdyti išmaniaja programėle, o tai suteiks dar daugiau jaudulio! Tvirtas ir tamprus, todėl prisitaiko prie daugumos apimčių. Jo dėka sustiprinsite erekciją, galėsite ilgiau mėgautis lytiniu aktu, dėl to partnerė bus maloniai nudžiuginta. Žiedas padengtas iškiliomis briaunomis, kurios papildomai stimuliuos klitorių, o jaudinančios vibracijos funkcijos padės greičiau pasiekti orgazmą.

Penio žiedas turi be galo galingą, bet tyliai veikiantį motorą, o vibracijas galėsite valdyti ir mygtuku, esančiu ant jo, ir išmaniaja programėle. Parsisiuntę išmaniąją programėlę į savo išmanųjį telefoną galėsite mėgautis įvairiomis vakuumo ir vibracijų variacijomis, valdyti jas pirštu tiesiog braukiant per telefono ar kito išmaniojo įrenginio ekraną. Programėlėje taip pat yra režimai, kurie reaguoja į Jūsų balsą – kuo garsiau šaukiat, tuo stipriau jis stimuliuoja klitorių, taip pat reaguoja į Jūsų mėgstamas dainas – muzikos ritmą atkartoja jaudinantys virpesiai.

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to galėsite naudoti ir duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 9 cm

Plotis: 4,5 cm

Aukštis: 3,1 cm

Svoris: 50,5 g

Funkcijos: 10 vibravimo programų

Įkrovimo laikas: 120 min

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: mėlyna

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.