Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Skill

Prekės ženklas: Sweet Smile
1 atsiliepimas
5.00 1
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Neapsakomai tvirtai erekcijai skirtas sekso žaisliukas! Du žiedai - vienas maunamas ant penio šaknies, kitas už sėklidžių. Taip gaunama dviguba fiksacija, o tai reiškia, kad erekcija bus dar tvirtesnė nei įprastai, o lytinis aktas galės trukti kur kas ilgiau. Įterpiama vibruojanti kulka su 7 vibracijos ritmais, kurie suteiks dar intensyvesnį malonumą mylintis. Esant poreikiui vibruojanti kulka gali būti išimta ir naudojama erogeninių zonų stimuliacijai.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Žiedų skersmuo: 4 - 4,5 cm

Vibracija: 7 ritmai

Baterijos pridedamos

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Patiko, tvirtai prisitvirtina, sekso metu nenukrenta, gerai pastimuliuoja, vertas demesio
      Jonas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.