Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pirštinės Shock Therapy

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
64.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Suteikite savo partneriui nepamirštamą elektros masažą! Pirštinės su elektros stimuliacija idealiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems BDSM mylėtojams. Šios pirštinės suteiks malonius dilgčiojimo pojūčius elektros pagalba, todėl galėsite įgyvendinti slapčiausias savo fantazijas. Idealios tiek žaidimams su partneriu, tiek solo partijoje!

Pirštinės valdomos kontrolės skydu, kuriuo reguliuosite intensyvumą: nuo vos jaučiamo iki itin intensyvaus. Kontrolės skydelis gali būti naudojamas ir vienas, o naudodami su pirštinėmis, galėsite atlikti itin įspūdingą masažą. Jei norite žaisliuką naudoti be pirštinių, naudokitės IN režimu, jei norite naudotis su pirštinėmis – įjunkite OUT režimą ir prijunkite pirštines prie kontrolės skydelio.

Patarimas: dėvėkite vinilo ar latekso pirštines, kad išvengtumėte elektro šoko perdavimo. 

Medžiaga: poliesteris, spandeksas, ABS plastikas

Baterijos: 1 X  3V CR 2032 (pridedama)

Pakuotėje rasite: ypač švelnias pirštines, valdymo bloką, latekso pirštines.
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.