Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis Joy-giver

Prekės ženklas: Rebel
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prostatos masažuoklis su griovelių tekstūra, kuri suteikia ne tik modernų dizainą, bet ir aukščiausio lygio malonumą. Specialiai išlenkta forma sukurta taip, kad pasiektų prostatą ir masažuotų tarpvietę. Lanksti galvutė prisitaiko prie kūno linkių ir Jūsų judesių, todėl nereikės taikytis prie žaisliuko, tai jis prisitaikys prie Jūsų. 

Pagamintas iš silikono, kuris yra šilkinio paviršiaus, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, nesukelia alerginių reakcijų, nekaupia kvapų, lengvai valomas ir prižiūrimas. Turi 10 skirtingų vibracijos funkcijų, todėl galėsite pradėti nuo silpniausio ir pamažu pereiti prie stipriausio, arba atrasite tą, kuris Jums suteiks maksimalų pasitenkinimą. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Mažas malonumų teikėjas, kuris leis Jums mėgautis teikiamais pojūčiais.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Bendras ilgis: 14,3 cm

Įterpimo gylis: 11 cm

Skersmuo: 1,8 - 3,2 cm

Vibracija: 10 funkcijų

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.