Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prostatos masažuoklis LELO Loki (mėlynas)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
168.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Lelo - tai prabangos ir kokybės ženklas, garantuojantis didžiausią malonumą. Pristatome Jums naująjį prostatos masažuoklį Lelo Loki, kuris maloniai Jus nustebins. Pagamintas iš aukščiausios kokybės, saugaus kūnui silikono ir plastikinių detalių, be kenksmingų ftalatų, pakraunamas, atsparus vandeniui. Tobulai išlenktas, kad lengvai pasiektų P tašką, slidus ir švelnus, todėl skverbtis bus labai lengva ir maloni. Praplatėjimas apačioje stimuliuos tarpvietę, taip suteikdamas prostatos masažui dar stipresnių pojūčių. 

Prostatos masažuoklis suteiks galingą vibraciją bei pulsaciją, jų intensyvumą lengvai ir patogiai reguliuosite mygtukų pagalba. Itin tylaus veikimo, turi 6 skirtingus vibracijos ritmus, kurie įgyvendins jūsų poreikius. 

Medžiaga: silikonas, ABS (detalės)

Paviršius: matinis

Dydis: 196,2 x 42 x 58mm 

Diametras: 3,75 cm

Svoris: 143 g

Baterija: Li-lon 500 mAh 5.0 V

Įkrovimas: apie 2 val

Naudojimo laikas: apie 2 val

Budėjimo režimas: iki 90 dienų

Dažnis: 100 Hz

Skleidžiamas garsas: <50 dB

Valdymas: 4 mygtukai su LED apšvietimu (užrakinami saugiai kelionei)

Vibracija: 6 nustatymai

Pakuotė: Lelo Loki prostatos masažuoklis, įkroviklis, satininis maišelis vibratoriaus laikymui, instrukcija įvairiomis kalbomis, Lelo lubrikanto mėginukas (5 ml).

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.