Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prostatos vibratorius P-spot

Prekės ženklas: Rebel
0 atsiliepimų
54.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės, ergonomiškos formos P-taško vibratorius vyrams, kuris užtikrins galingus orgazmus.

Žaisliuko pagrindas tiesus, o galiukas lenktas, tad puikiai pasiekia prostatą ir ją masažuoja. Vibratorius turi dvi stimuliuojančias zonas - viena galvutėje, o kita kiek žemiau, tad dėmesys skiriamas ne tik Jūsų prostatai, bet ir analinės angos stimuliacijai. Ant vibratoriaus esantys nelygumai suteiks daugiau papildomų pojūčių!

Žaisliukas pagamintas iš silikono. Ši medžiaga hipoalerginė, nekaupia bakterijų, yra labai švelni ir maloni kūnui. Silikonas ypač greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Vibratorius turi 7 vibracijos režimus, jie valdomi vos vieno mygtuko paspaudimu. Žaisliukas įkraunamas dviem AAA tipo elementais, kurie nėra pridedami.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 23,5 cm

Skersmuo: 2,4 - 3,6 cm

Vibracija: 7 režimai

Elementai: 2xAAA (nepridedami)

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.