Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rutuliukai Orgasm to go

Prekės ženklas: GoGasm
0 atsiliepimų
79.95 € 63.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibruojantis treniruoklis ir sekso žaislas viename! Du rutuliukai - vienas terpiamas į išangę, o kitas į makštį, tarpusavyje sujungti lanksčiu silikoniniu strypu, kuris diskretiškai paslepiamas po kelnaitėmis, nesukelia diskomforto. Didesnis rutuliukas vibruoja, tuo tarpu mažesnio rutuliuko viduje jaučiasi jausmingai ir laisvai svyruojantis svoris, sukuriantis itin jautrius pojūčius. Tinkami tiek Kėgelio pratimams, tiek audringam erotiniam nuotykiui, kai norisi dvigubo malonumo. 7 vibracijos režimus galima valdyti nuotolinio valdymo pultu, kuriame taip pat yra mygtuko užraktas. Šis žaisliukas gali būti dėvimas kaip kasdienis aksesuaras, taip visada išliksite geros nuotaikos ir jausitės patenkinta.  Atsparus vandeniui. Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Komplekte yra USB įkrovimo kabelis ir nuotolinio valdymo pulto baterija (1 x 23A).

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Visas ilgis: 21 cm

Vaginalinio rutuliuko skersmuo: 3,7 cm

Analinio rutuliuko skersmuo: 2,9 cm

Silikoninio strypo ilgis: 9 cm

Svoris: 90 g

Vibracija: 7 režimai

Įkraunamas USB jungtimi

Nuotolinio valdymo pulto baterija: 1 x 23A (pridedama)

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.