Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Satisfyer Pro Next Generation Pingviniukas

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
66.95 € 39.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tai žaismingo dizaino klitorio stimuliatorius stiprių orgazmų pasiilgusioms damoms! Šis žaisliukas jausmingai stimuliuoja klitorį, pasitelkiant oro siurbimo technologiją.

Žaisliukas pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, kurio sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, ant jo nesikaupia bakterijos, be to, ši medžiaga greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl žaidimai bus dar malonesni.

Žaisliukas ergonomiško dizaino, puikiai pritaikytas prie kiekvienos moters kūno, o jo valdymas ypač paprastas – vos kelių mygtukų paspaudimu! Specialiai sukurta stimuliatoriaus galvutė, pasitelkdama oro siurbimą, suteiks jums nepamirštamus pojūčius ir iš koto verčiančius orgazmus. Galingas, tačiau tyliai veikiantis variklis, pasiūlys jums net 11 skirtingų intensyvumo lygių, be to, žaisliukas visiškai atsparus vandeniui, todėl nedvejodama galėsite mėgautis duše ar vonioje! Taip pat šis stimuliatorius yra įkraunamas USB jungtimi, tad nebereikės sukti galvos dėl baterijų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 12,5 cm

Skersmuo: 4,4 cm

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Vibracija: 11 intensyvumo lygių
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.