Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Skaistybės diržas Pubic Enemy No 3

Prekės ženklas: Mystim
0 atsiliepimų
149.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ilgą laiką megavotės savo seksualine laisve? Nuo šiol ji bus griežtai apribota! Skaistybės diržas su E-stim funkcija ir sėklidžių spaustuvu pasodins Jūsų maištingą penį ir du jo palydovus už grotų! Velniškas trejetas gali tapti veiksnus tik tada, kai dominantas pasigaili ir atidaro ankštus, reguliuojamo dydžio gniaužtus.

E-stim

Žinoma, už netinkamą elgesį reikia bausti. Pagal dominanto nuotaiką ir nuolankiojo nusižengimų lygį. Kai laidūs paviršiai yra kairėje ir dešinėje narvo pusėse, taip apgaubiant penį, švelnus dilgčiojimas, smarkus trūkčiojimas ar intensyvus pulsavimas bėgs per jį. Taip abu jausite savotišką pasitenkinimą.

Dydžio reguliavimas

Skaistybės diržo ilgį galima individualiai reguliuoti 4 pakopomis, o spaustuko skersmenį galima pritvirtinti prie šešių skirtingų storių. Be pagrindinio kalinio, jo bendrininkai taip pat yra užrakinti, kad būtų išvengta pabėgimo - reguliuojamo dydžio sėklidžių žiedas parodo jiems, kas yra viršininkas. Lyg to būtų negana, pridedami specialios plasyikinės spynos dar aštresniems pojūčiams. Mes tai vadiname sunkiomis sulaikymo sąlygomis.

Komplektacija

1 penio narvą ir 2 keičiami, nuimami paviršiai su 3 tarpinėmis, sėklidžių gniaužtai, metalinė spyna su raktais, 5 plastikinės spynos, elektrodo kabelis ir laikymui skirta dėžutė, instrukcija.

Pastaba: Mystim Tension Lover elektro stimuliatorius parduodamas atskirai ir į komplektą neįeina.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, metalas, polikarbonatas

Ilgis: 8,2 cm

Plotis: 3,4 – 4,7 cm

Spalva: juoda, skaidri

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.