Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Strap-On Hollow Extension

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
91.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tai aukščiausios kokybės produktas, pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi antialerginėmis savybėmis, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, jis greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, be to, jį ypač paprasta valyti ir prižiūrėti. Itin tikroviškos formos dildo, puoštas iškiliu venų raštu, o išraiškinga galvutė stimuliuos ir suteiks taip trokštamą palaimos jausmą. Šis dildo lankstus, tačiau tvirtas ir standus, padidins penio apimtis iki 33%! Jo lankstumas leis patogiai manevruoti. Platus vidinis skersmuo, todėl tiks daugeliui vyrų.

Starp-On diržai itin patogūs dėvėti, yra tamprūs, todėl pritaikomi prie bet kokio kūno formų. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu žaisliukų valikliu.

Pridedami lubrikanto ir valiklio mėginėliai.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 6 cm

Vidinis skersmuo: 4 cm

Spalva: kūno

Diržų apimtis: iki 127 cm
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.