Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Strap-on rinkinys Juoda naktis

Prekės ženklas: You2toys
3 atsiliepimai
4.83 3
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Strap-on rinkinį  sudaro trys skirtingos falo imitacijos (dildo) ir tvirtos medžiagos kelnaitės-stringai, skirtos imitacijoms pritvirtinti. Gaminys skirtas tiek homoseksualioms porelėms, tiek heteroseksualioms, mėgstančioms vaidmenų apsikeitimą bei žaidimams vienumoje, nes falo imitacijos gali būti naudojamos ir be kelnaičių su dirželiais.  Kelnaičių-stringų dirželių ilgis reguliuojamas, todėl prisitaikys ir priglus prie jūsų kūno (S-XL). Kelnaičių-stringų iškirpta anga siekia 3,5 cm, todėl tiks ir bet kuris kitas vibratorius ar falo imitacija, kurie pritaikyti naudoti kaip strap on. Trys falo imitacijos yra skirtingų apimčių, formų ir pritaikytos visiems intymiems malonumams: pirmoji skirta vaginaliniam (tinka ir analiniam) stimuliavimui, vidutinio storio (skersmuo 3,5cm), ilgiausia (16 cm), natūraliai atrodanti, mažiausiai lanksti, tvirta, antroji pritaikyta analiniam stimuliavimui (nors puikiai tinka ir vaginaliniam), todėl truputį trumpesnė (15cm), plonesnė (skersmuo nuo 1,5 iki 2,5 cm), lanksti ir smailėjanti, trečioji sukurta intensyviam g-taško stimuliavimui (galimas ir prostatos masažavimas), todėl stipriai lenkta, 15cm ilgio, vidutinio storio (3,5cm skersmens) ir tvirta. Visos trys pagamintos iš švelnios, slidžios medžiagos, kad patirtumėte didžiausią malonumą.

Pakuotėje pridedamas lubrikanto Flutschi mėginukas (6ml).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai džiaugiuosi atradus visą rinkinį. Kaina tikrai prieinama, imitatoriai nėra kieti, dydžiai pats tas.
      Uogele
    • Seniai ieškojau tokio varianto. puikus pasirinkimas ieškant skirtingo dydžio, formų. Esu patenkintas šiuo pirkiniu, kokybiška prekė. Labai patiko
      Jurgis
    • jis man labai patiko
      ramunas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.