Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Universalus porų vibratorius Couples Choice

0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius su daugybe panaudojimo būdų!

Ypač novatoriškas žaisliukas, kuriuo mėgausis tiek heteroseksualios, tiek homoseksualios poros. Žaisliuką sudaro dvi atšakėlės - ilgesnė tinka G-taško stimuliacijai, ji kiek mažiau lanksti, gerai išlaiko savo formą. Ties šia atšaka esantis įdubimas lengvai leis įsiskverbti partneriui, kai vibratorius stimuliuos partnerės G-tašką, todėl vibracijos teikiamą malonumą jaus abu partneriai, o tekstūruotas paviršius suteiks partneriui dar daugiau pojūčių.

Trumpesnė atšaka yra kur kas lankstesnė ir idealiai tiks klitorio ar analinei stimuliacijai. Vibratorius skirtas ne tik moterims - juo taip pat gali naudotis ir vyrai, dievinantys prostatos masažą. Tereikia ilgąją atšaką įterpti į analinę angą, o trumpoji liks išorėje bei stimuliuos Jūsų tarpvietę.

Vibratorius turi du ypatingai galingus variklius ir net 10 vibracijos režimų. Varikliai išdėstyti kiekvienoje atšakoje.

Žaisliukas pagamintas iš itin švelnaus ir saugaus kūnui medicininio silikono. Silikonas - ilgaamžė medžiaga, savo sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų ir kitų priedų, ji nekaupia bakterijų, lengva valyti ir prižiūrėti, be to, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas USB jungtimi ir yra visiškai atsparus vandeniui, tad drąsiai galėsite mėgautis šlapiais žaidimais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 13,1 cm

Trumposios atšakos ilgis: 6 cm

Įterpiamas gylis: 11 cm

Skersmuo: 2,1 - 2,8 cm

Vibracija: 10 režimų

Tylaus veikimo

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.