Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginaliniai kamuoliukai Malonumų Perlai

3 atsiliepimai
2.83 3
14.45 € 11.56 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Jei norite išgauti kuo didesnį malonumą iš sekso - pats paprasčiausias ir saugiausias būdas yra vaginos raumenų stiprinimas.

Kad šie pratimai būtų paprastesni ir veiksmingesni, California Exotics gamintojai sukūrė puikią priemonę estetiškoje pakuotėje - Malonumų Perlai.

Pagaminti iš higieniškos medžiagos,  jie puikių išmatavimų ir tinkamo svorio.

Puikus palydovas keliaujant, nes itin diskretiška ir graži pakuotė, todėl net ir akies krašteliu kažkam užmetus akį, nekils nei menkiausio įtarimo, kokia nauda slepiasi mažoje kriauklelėje.

Pagaminta be ftalatų, nekensminga, nesukelia alergijų.

Rutuliukų skersmuo: 2 cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Būtent tokiu ir ieškojau: nedidukai, patogūs, turi svorį. Labai patiko, beje graziai ipakuoti.
      Birute
    • Nors rutukiuku skermuo labai mazas, taciau pirmosioms treniruotems puikiai tinka :) Kelis menesius darau pratimus, o rezultatai jau jauciasi
      Rima
    • sunkoka su tokiais mazais pradeti treniruotis, bet pazanga jauciame abu
      nijole
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.