Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vaginaliniai Kėgelio kamuoliukai Strengthening Balls

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
17.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Norite sustiprinti makšties raumenis ir patirti daugiau malonumo sekso metu?

Norite dar aštresnių pojūčių ir lengviau pasiekiamo orgazmo? 

Vaginaliniai kamuoliukai, sukurti taip, kad papildomo svorio pagalba treniruotų jūsų dubens dugno raumenis. Reguliariai atliekant Kėgelio pratimus, didesnį malonumą jausite ne tik jūs, bet ir jūsų antroji pusė. Skirtingo svorio kamuoliukai užtikrins, kad treniruotės kas kartą bus vis intensyvesnės, 

Kamuoliukai pagaminti iš švelnaus medicininio silikono, kuris nekaupia bakterijų, greitai įšyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl naudojimas bus labai malonus ir saugus. Patogi virvelė užtikrina saugų ir lengvą ištraukimą. 

Kamuoliukų svoriai:

  • 61.9 g.
  • 82.1 g.
  • 97.9 g. 

Diametras: 3,5 cm.

Bendras ilgis: 12,6 cm.

Spalva: šviesiai rožinė, tamsiai rožinė, mėlyna

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.