Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vaginalinių rutuliukų rinkinys Rithual Deva

Prekės ženklas: Ritual
0 atsiliepimų
49.95 € 39.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Rinkinys, kuriame yra 4 skirtingo svorio vaginaliniai rutuliukai, tonizuojantys dubens dugno raumenis, užtikrinantys geresnį orgazmą, didesnį jautrumą ir makšties raumenų kontrolę. Šių rutuliukų dėka galite susikurti asmeninę mankštos programą, kuri yra kur kas malonesnė nei lankymasis sporto salėje.

Dubens dugnas yra raumenų ir raiščių tinklas, palaikantis šlapimo pūslės, gimdos ir tiesiosios žarnos padėtį. Ši raumenynas taip pat atsakingas už tai, kad sfinkteriai būtų atidaryti ar uždaryti, o dėl jų silpnumo atsiranda nevalingi šlapimo nutekėjimai, kurie gali išsivystyti į šlapimo nelaikymą ir prolapsą (atsiskyrimą) šlapimo pūslėje, makštyje, gimdoje ir tiesiojoje žarnoje. Dubens dugną silpnina skirtingos priežastys, nors dažniausiai tai yra: amžius, daugybiniai gimdymai, nutukimas, vidurių užkietėjimas, kai kurios sporto šakos, lėtinės kvėpavimo takų ligos, netinkama mityba, nejudrus gyvenimo būdas ir seksualinių santykių trūkumas.

Kegelio pratimai yra gerai žinomi dubens dugno pratimai, skirti sustiprinti raumenis ir organus, esančius toje vidaus srityje. Jie atliekami sutraukiant makšties raumenis 5 sekundes, o po to dar 5 sekundes juos atpalaiduojant, pakartojant šią operaciją 4 ar 5 kartus iš eilės.

Pagaminti iš medicininio silikono, kuris pasižymi šilkinio švelnumo paviršiumi, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, antialerginis, neturi jokio kvapo, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: medicininis silikonas

1 rutuliuko – ilgis – 13.7 cm, diametras – 3.4 cm, svoris – 25 gr

2 rutuliukai – ilgis – 18.3 cm, diametras – 3.4 cm, svoris – 60 ir 40 gr

Atskiro rutiliuko svoris – 60 gr

Spalva: rožinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.