Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Javida vibruojantis žiedas Malonumas Dviems

Prekės ženklas: Javida
4 atsiliepimai
4.38 4
10.43 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Javida vibruojantis žiedas Malonumas Dviems tai net trisdešimt minučių vibracijos Jūsų meilės žaidimams. Kadangi vieno lytinio akto metu rekomenduojama vibruojantį žiedą naudoti apie 3 minutes, Tai Jūs mėgausitės šiuo puikiu žiedu net 10 kartų suteikdami savo partnerei stulbinančius orgazmus. Pagamintas iš ypač kokybiško medicininio silikono, paprastai naudojamas, todėl net ir naujokui nekils jokių problemų. Žiedo skersmuo 3 cm, jis yra itin tamprus, todėl tiks bet kokiai varpai.

Video galite pamatyti štai čia:

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • stipriai vibruojantis ziedas, lygus pavirsius, malonus pojuciai, ir stipri orgazmai naudojant ji
      mergina
    • Paprastas, taciau nepriekaistingai veikia ir pojucius paivairina. O ko gi daugiau reikia :)
      Jorune
    • Super
      artur
    • mazas - bet tikrai geras ir veiksnus ;)
      vika
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.