Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibe Therapy vibratorius Baltoji Euforija

Prekės ženklas: Vibe Therapy
2 atsiliepimai
4.75 2
79.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis nuostabus vandeniui atsparus vibratorius Euphoria pašalins visą per dieną susikaupusį stresą ir įtampą. 7 vibracijos nustatymai patenkins net ir išrankiausią skonį. Svarbiausia, kad yra patogiai valdomas mygtuku, o vibratorius yra pagamintas iš 100% medicininio silikono, todėl jis ne tik itin higieniškas ir paprastai nuvalomas, bet ir itin elastingas. Gamintojai ypač didžiuojasi ergonomišku dizainu, kurio dėka vibratorius yra itin patogus paimti ir mėgautis malonumu tiek laiko, kiek norite. Jis idealiai sukurtas prisitaikyti prie moters fiziologijos. Taip pat tylus ir itin galingu motoru. Ypač tinkamas G taško stimuliavimui.

Bendras ilgis 23,5 cm, įsiskverbimo gylis 17 cm., skersmuo 2-3,5 cm.

Baterijos: 2AA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • pirma karta sunkiai sekesi atidaryti vibratoriu, taciau jau igudau, tai lengvai pakeiciu baterijas.
      na, parasyta, kad tylus, bet tikrai nesitikejau, kad toks tylus, nu visai neburzgia, salia gali miegoti vyras ir nepabus :D
      o galingas tai tikrai, vibruoja intensyviai.
      10 is 10
      Ona
    • geras vibratorius, amno ruzavas, bet dabar gailiuosi, nes sitas grazesnis!
      Vanilla
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.