Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Couples Double

Prekės ženklas: Couples Choice
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Solo malonumas ar karštos linksmybės su partneriu - viskas priklauso nuo Jūsų! Itin funkcionalus ir lankstus vibratorius su vibruojančiomis kulkomis abiejuose galuose. Abu galai gali būti įkišti tuo pačiu metu, kad būtų kur kas intensyviau. Jei linksminatės su partneriu, kiekvienas galite mėgautis stimuliacija. Dėl švelnaus paviršiaus ir siauros formos galima lengvai įterpti žaisliuko galus į makštį ar išangę. Galima naudoti masažuojant ir stimuliuojant išorines malonumo vietas. Kulkose yra 15 skirtingų vibracijos režimų, kurie puikiai tinka visiems, mėgstantiems daug eksperimentuoti. Mygtukas S / D naudojamas norint. kad vienas galas arba abu galai vibruotų. 

Pagamintas iš šilkinio švelnumo silikono, kuris maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, bekvapis. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, taigi žaidimai galės tęstis ir vonioje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS, PU

Visas ilgis: 65 cm

Galų ilgiai: 8,3 cm

Skersmuo: 3,2 cm

Funkcijos: 15 vibracijos režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.